Suomen Karl Marx and Friedrich Engels

 

Suomessa mennään aika nopeasti utopistisiin tunnelmiin kun kahden puoleen puheenjohtajat olevansa äärivasemmistolaisia kommunisteja. Touko Aalto sanoi olleensa nuorena kommunistisessa nuorisojärjestössä huutamassa maailmalle tuskaansa ja olisi ollut minkä vain ääriliikkeen kannustajan koska oli niin paha olla. Hän onneksi näki miten itänaapurin autoritäärinen ja ihmisyyttä sortava kommunismi ei ollutkaan sitä mitä piti. Hän tosin sanoi että kommunismissa ei ideologiana ole mitään vikaa vaan sen toteuttajat olivat väärillä jäljillä.

 

 Li Anderson taas kertoo suoraan olevansa Marxisti. Vanhat kunnon luokkaerot tahdotaan esiin ottava ideologia joka esittää kansan kahtena, työväkenä ja porvareina. Harmaata aluetta ei ole vaan olet joko työväen puolella tai sitä vastaan. Nykyään tämä kuitenkin on muuttunut kulttuurimarxismiksi joka on helpommin ujutettava jokapäiväiseen politiikkaan ja arkeen. Enää ei ole kahtiajakoa työn tai rahan perusteella vaan vertailuryhmää voidaan halkoa lukemattomilla tavoilla. Tämän on helppo löytää nykypäivän uutisnarratiiveissa jossa kerrotaan ryhmän x olevan sorrettu, rasistisoitu tai fasistisoitu. Mitä useammin tämä sortaja on ns. yhteiskunnan vanhoja normeja edustava yksilö.

 

Mikä ihme mielisairaus ajaa suomalaisia uskomaan sosialismiin ja kommunismiin? Miksi suomessa voi suoltaa tällaista sontaa julkisuudessa ilman että saisi hyvin nopean palautuksen kolhoosiin. Juuria myöten virheellisen ideologian selittely on täysin absurdia. Se ei silti ole mitään ihmeellistä, vuosikymmenet ovat sosialistit väittäneet että kommunismiutopia olisi mahdollista jos se vain tehtäisi oikein ja sitä kontrolloisi oikeat ihmiset. Olkaa erittäin varuillanne tällaisten ihmisten kanssa! Se joka sanoo että pystyisi tekemään kommunismin tai sosialistisen valtion oikein on joko idiootti tai psykopaatti. Sosialismi vaipuu aina, missä ikinä sitä käytetään tai ketä ikinä sitä käyttää kansanmurhiin, totalitarismiin ja demokratian täydelliseen katoamiseen. Muista, sosialisti ei rakasta köyhää vaan vihaa rikasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu