JyriAstokari

Hiljennetyt faktat pakottavat keskusteluun

 

Tarvitsee olla erittäin sokea, jos ei huomaa miten turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikkaa puidaan mediassa vuodenvaihteen jälkeen. Maamme lehtimammutit ovat sulatettu poliittisesta ikiroudasta siinä toivossa, että joku pitäisi heitä vielä ajankohtaisina ja vapaana. Asioista puhutaan nyt oikeilla nimillä ja faktoilla, kun vielä kuukausia sitten asioita välteltiin kuin ruttoa. Nyt on perinteiset suurpuolueet miettimässä, miten asiat oikein pääsivät näin huonoon kuntoon, ilman minkäänlaista itsetutkiskelua. Povitaskussa on vielä ihmisoikeuskortti, joka vedettiin esiin kritiikin edessä sekä natsikortti joka niitattiin persun otsaan väittelytilanteessa. 

 

Vuodesta 2015, on poliitikot syöttäneet yksipuolista näkemystä maamme sisäisestä turvallisuustilanteesta ja vallan vahtikoirat mukailleet tarinaa sanasta sanaan. Ennen kriittisiä kirjoituksia poistettiin somesta ja ne leimattiin vale- tai populistimedioiksi. Nyt samoja otsikoita julkaisee massamedia ja käärii lukijoiden käynneillä hyvät rahat sekä tuo perinteisesti myötämielisille puolueille sympatiaa, kun ovat näennäisesti heränneet ongelmaan. Raiskauksia ja rikoksia pimitettiin viimeiseen asti, oikeuden käsittelyt pidettiin salaisina ja vastaanottokeskuksien työntekijöitä sekä poliiseja uhattiin potkuilla, jos kertovat vallitsevasta kaaoksesta.

 

Oulun kaupunginjohtaja väitti, että ongelma on somessa. Kuitenkin somessa toimiva Oulun puskaradio toi kaiken lian pintaan ja pakotti julkisen käsittelyn. Toki some on ongelma, koska näin uhrit ovat tutustuneet tekijään ensikerran. Olisiko nämä kaameat ja halveksuttavat teot tulleet julkisuuteen ilman somen hallitsematonta voimaa, vai vallitsisiko vieläkin hiljaisuuden valta? Eivätkö somen vihapuhepoliiseja olisi voitu käyttää ahdistelijoiden ja hyväksikäyttäjien kiinni saamiseen? 

 

Mitä lähemmäs menemme vaaleja, sen tiukemmaksi kanta menee julkisessa keskustelussa. Varsinkin niiden puolueiden toimesta, jotka ovat hiljaa katsoneet tapahtumia vierestä, eivätkä rasistisyytösten pelosta ole ottaneet kantaa. Toiveikkaat kansanedustajaehdokkaat puoluetta katsomatta kertovat miten he muuttaisivat heti käytännöt ja jotkut heittäisivät pahat miehet omin käsin koneeseen. Jotkut puolueet yllättävät kirjoittamalla tai sanomalla sellaisia kantoja joka pelästyttää niskakarvat jopa Perussuomalaisessa. Suurin osa näistä on vain sanan helinää ja lähtevät ehdokkaan arvopohjasta heti kun äänet on laskettu. Turvallisen tulevaisuuden toivossa ryminä on jätettävä pois ja toteutettava kestäviä ratkaisuja. 

 

Jyri Astokari

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Juha Manninen

Kaikista ongelmista täytyy tosiaan voida kertoa avoimesti. Kiitos Perussuomalaisten tämä tabu saatiin ilmeisesti murrettua.

Kuitenkaan pakolaiskriisin perimmäiseen syyhyn ei edelleenkään puutu kukaan, eikä edes mainitse sitä.
Miksi ei?
Se on kuin elefantti olohuoneessa mistä ei saa puhua.
Ainoa syy pakolaiskriisin on Lähi-idän tilanne, siis Israelin ja sen liittolaisten sotatoimet. Tämä koskee myös afrikkalaisia pakolaisia, koska he tulevat tuhotun Libyan läpi. Aiemmin rajat olivat kiinni toimivan hallinnon ansiosta.

Persujen kohdalla asia on hyvin omituinen, koska he ovat niin tohkeissaan pakolaisista. Puheenjohtaja jopa selittää, että ongelma pitää ratkaista pakolaisten lähtömaassa. Ratkaisuhan olisi painostaa Israelia ja liittolaisia lopettamaan sotatoimet. Sen sijaan persujen sekä entinen että nykyinen johto ovat erityisen hyviä kavereita juuri Israelin kanssa.

Kauheata kaksinaamaisuutta.
Voisitko sinä Jyri selittää mistä on kyse.
Sama kysymys tietysti muille puolueille nyt kun he myöntävät pakolaisvyöryn ongelmat.

Sotatoimet Lähi-idässä eivät ole loppu. Kaikki merkit viittaavat hyökkäykseen Iraniin ja Libanoniin. Tilanne pahenee entisestään.
Yksikään puolue ei edes paheksu tuota massamurhaa ja valtioiden tuhoamista, saati että pohtisi ratkaisuja siihen. :(

Sama pätee valtamediaan. Vielä viime vuosituhannella, siis ennen WTC 9/11 iskuja, lehdistö paheksui Israelin ja USA:n toimia kuten tutkivan journalismin pitääkin.
Nyt se on kokonaan loppu. "Vapaa" media vain toistaa virallista propagandaa ilman kritiikkiä. Miksi?

Käyttäjän JyriAstokari kuva
Jyri Astokari

Pakolaiskriisin syy on se että nyt on hyvät linjat eurooppaan kun laivasto kuljettaa turvallisiin satamiin muutaman kilometrin päästä rannasta.
Arabikesä (joka oli monen vaikutuksen summa) tosiaan lamautti välimeren rannan maat jossa on ollut läntisen yhteiskunnan näkökulmasta julma diktaattorimeininki.
Siinä meni johtajaa lakoon kuin mäntyä aapelimyrskyssä. Niin afrikasta tulee nyt pakolaisia, mistähän ja ketähän?
Kannattaa tutustua ehkä sinun mielestäsi fasistisiin uutislähteisiin ja katsoa kuvia. Hätää tarvitsevat ovat vielä afrikassa tai pakolaisleireissä.
Enpä ole tiennyt että persujen johto on noin läheistä pataa juutalaisten kanssa...
Miksi meitä sitten haukutaan natseiksi? Juutalaisilla on kyllä komiat mielipiteen ja etnovaltio...
Juha hyvä. Miksi minun pitää selittää yhtään sinulle kun sinä tiedät jo noin hyvin juutalaisten salajuonista. Kuulostaa melko Martti Lutterimaiselta.
Sotatoimet Lähi-idässä eivät ole loppu, se on totta. Mutta siellä ei ole sodatonta päivää nähtykkään sitten Aleksanteri Suuren tai Mooseksen.
Mitä massamurhaa tarkoitat?
Iranin?
Irakin?
Turkin?
Libyan?
Persian?
Rooman valtakunnan?
Tarkenna vähän aikakäsitystäsi niin voidaan paheksua yhdessä.

Juha Manninen

> Enpä ole tiennyt että persujen johto on noin läheistä pataa juutalaisten kanssa...

Jossain Laura Huhtasaari kertoi olevansa sionisti, jonka mukaan Jerusalem kuuluu juutalaisille.
Hän on myös kreationisti, mikä on oikeastaan ihan hauska juttu kun ei tuputa uskoaan muille eikä tee sen ympärille agendaa. Siis kreationismi ei ole kovin muodikas oppi. Tulkitsen hänen viestinsä niin että kun uskontoja kerran tarvitaan niin olkoon se sitten älytön usko missä fossiililöytöjen olemassaolo kielletään. Symppaan häntä!

> Miksi meitä sitten haukutaan natseiksi?

En tiedä. Lienee tyhjä heitto ilman perusteita. Syyttäessä pitäisi pysyä tiukasti faktoissa ja perustella kaikki.

> Juutalaisilla on kyllä komiat mielipiteen ja etnovaltio...

Suurin osa maailman juutalaisista on rauhantahtoisia ihmisiä. Sionismikin voi parhaimmillaan tarkoittaa rodustaan ja uskostaan ylpeää ihmistä ilman pahaa agendaa.
Länsimaailmaa hallitseva ääri-sionismi kuitenkin on täysin paha. Se toteuttaa Talmudin oppeja kirjaimellisesti. Siis vanha testamentti käskee juutalaisten tappaa läheisistä kaupungeista kaikki ihmiset, kaukaisista riittää kun tappaa miehet ja ottaa naiset ja lapset orjiksi. Talmud tarkentaa asiaa niin, että ei-juutalaiset ovat eläimiä joiden ainoa tehtävä on palvella juutalaisia.
Siis mitkä ovat niitä komeita mielipiteitä?
Kannattaa muistaa, että sionismi ja Israel tähtäävät rodun puhtauteen ja ovat hyvin rasistisia. Israelissa muutettiin lakia äskettäin niin, että vain puhdasrotuiset saavat muuttaa sinne ja muut voidaan ajaa pois.
Tässäkin on aika raju kontrasti heidän Eurooppaan levittämäänsä propagandaan.

Massamurhalla tarkoitin ensinnäkin palestiinalaisten massamurhaa ja sitten vuoden 2001 jälkeen maissa Irak, Syyria, Libya, Somalia ja Sudan teurastettuja ihmisiä.
Afganistaniin on myös hyökätty koko ajan.
Ja sitten vielä tulevia massamurhia Libanonissa ja Iranissa.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Hetkinen, miten Israel liittyy Irakin ja Syyrian sotiin? Entä Pohjois-Afrikan? Katson, että Länsimaiden ei olisi pitänyt sekoittua arabien välisiin kiistoihin Arabi-kevään aikana, siitä seurasi kamala kaaos. Ehkäpä tarkoitus oli luoda sinne demokratioita? Tulos oli kuitenkin päinvastainen.

Klaanit pitävät siellä valtaa eikä länsimaat ymmärrä näiden ihmisten ajattelutapaa riittävästi. Luultavasti rauhaa ei saada ennen kuin shiiat, sunnit ja kurdit saavat oman valtion Syyriassa ja Irakissa. Eli kahdesta valtiosta tulisikin kolme...

Käyttäjän JyriAstokari kuva
Jyri Astokari

Minä mietein aivan samaa. Mutta aasi valitsee omat siltansa. Arabikeväällä ei ole mitään tekemistä Israelin hallinnon kanssa. Onko Netanjahu tämän kaiken takana? :D Kuulostaa viimesen päälle foliohattuun käärityltä antisemitismiltä.

Juha Manninen

Netanjahu on mukana kyllä. Hän lienee osaltaan suunnitellut WTC 9/11 iskuja. Kuten Christopher Bollyn toteaa, Israelin johdossa on tapahtunut kymmenien vuosien kuluessa sosiaalinen evoluutio missä pahimmat psykopaatit pääsevät johtoon. Vallanvaihto tapahtui 1970-luvulla ja saatiin ehkä perusteltua vuoden 1967 sodalla, mikä oli taas yksi väärän lipun operaatio. Kuten sanottua, Israel on mestari niissä.

En tiedä mikä viittaa foliohattuun. Olen tehnyt aika paljon tutkimusta aiheesta, uskonut uskottavia tarinoita ja jättänyt epäuskottavat pois.
Suuri oivallus onkin se, miten paljon virallisessa uutisoinnissa valehdellaan. Tilanne on selvästi pahentunut viimeisen 18 vuoden aikana.
Christopher Bollynin tutkimukset avasivat minun silmäni. Olen sen jälkeen tutkinut sionistien roolia muutenkin. Uskomatonta! He käytännössä hallitsevat koko läntistä maailmaa, mutta ihmiset eivät huomaa sitä taitavan propagandan ansiosta. Jos huomaavat, siitä ei saa kirjoittaa tai leimataan antisemitistiksi.
Antisemitismi on muuten lailla kielletty Saksassa ja eräissä muissa maissa vankeusrangaistuksen uhalla. Sen määritelmä laajennettiin vuonna 2002 niin että sionismin vastaisuus ja myös Israelin vihollisten symppaaminen ovat antisemitismia.
Sionistien tekemistä kansanmurhista kertominen on siis rikos Saksassa, ja Suomessakin ilmeisesti paheksuttava teko.
Herätkää ihmiset perkele!

Juha Manninen

Israel ja koko sionisti-juutalaisuus liittyy Irakin, Syyrian ja Pohjois-Afrikan sotiin hyvin runsaasti.
Jo kauan sitten tehtiin suunnitelma tuhota maan tasalle Irak, Syyria, Libanon, Libya, Somalia, Sudan ja lopuksi Iran.
"Väärän lipun" peiteoperaationa toimi WTC 9/11 isku USA:n suurimman kaupungin keskellä tappaen n. 3000 ihmistä.
Sen toteuttivat Mossad USA:ssa olevien (poliittisten) sionistien kanssa. Rahoitus tuli Rothschild pankkiirisuvulta.
Rikostutkimusta tai yhtään oikeudenkäyntiä ei järjestetty ja todisteet hävitettiin heti tapahtuman jälkeen!
"Sota terroria vastaan" tarinaa oli rakennettu jo pitkään, muslimi oli valittu syntipukiksi. Operaatio oli melkoinen mestariteos. Tekniikka oli aivan huippua, kuten nano-termiitti
https://en.wikipedia.org/wiki/Nano-thermite
sekä jonkinlaisia mini-ydinaseita.
Itse räjäytyksen tekniikasta alkaa olla selkeä kuva. Esim. sivut:
http://911memorial4kids.org
http://911truth.org/
Vaikeampi selvitettävä on KUKA oli teon takana.
Journalisti Christopher Bollyn on tutkinut asiaa yli 10 vuotta ja kirjoittanut kirjan "Solving 9-11". Hänen luentojaan löytyy YouTubesta. Esim.
https://www.youtube.com/watch?v=qOq-LbQ4erM
ja tässä myös tietoa itse räjäytyksestä:
https://www.youtube.com/watch?v=kyLyGXQUIo0
Aika vaikuttavaa. Yhtenäinen ketju sionisteja suunnittelusta toteutukseen ja jälkien peittelyyn sekä juridisten vastuiden estämiseen. Rahaa oli rajattomasti. Esimerkkinä uhrien omaiset hiljennettiin yhteensä miljardien dollareiden korvauksilla, ainoana ehtona ettei kukaan saa vaatia tutkimusta onnettomuuden syistä.
Muutama änkyrä tutkimusta vaativa silminnäkijä hiljennettiin sitten muilla keinoin.

Sitten aloitettiin em. valtioiden tuhoaminen. Ainoa motiivi oli tuhota toimiva johto ja saattaa maat sekasortoon. Se perusteltiin aina valheellisella propagandalla ja ns. väärän lipun operaatioilla, joissa Mossad on mestari. Hamas, Hisbollah ja Isis ovat Mossadin väärän lipun peiteorganisaatioita. Kyllä. Sekä USA että Israel ovat rahoittaneet Isis:ia. Oletteko huomanneet, ettei Isis koskaan hyökkää synagogiin tai muihin juutalaisiin kohteisiin?
Sotimiseen käytettiin USA:n armeijaa. Se on mahdollista, koska USA:n hallinto on sionistien käsissä. Presidentit vuoron perään selvästi noudattavat ylhäältä tulevia käskyjä. Esim. Obama ei avannut tutkimusta WTC iskuista vaan sen sijaan lisäsi sotatoimia ja tuhosi Libyan. Se oli tärkeä kohde, koska:
1. Maan keskuspankki hallitsi vielä omaa valuuttaansa. Nyt sekin on Rothschildien hallussa kuten muukin maailma.
2. Sekasorto avasi reitin pakolaisille Afrikasta Eurooppaan. Tämä ei siis ole sivuvaikutus vaan yksi tavoitteista. Sekasorto ja sota tuottaa aina voittoa huipulla olevalle pankille. Siksi Rothschildit ovat organisoineet ja rahoittaneet sotia (molempia osapuolia) 1800-luvulta lähtien sekä luoneet finanssikriisejä tahallaan. Se on täysin paha voima ilman mitään pehmennystä.

Iran ja Libanon ovat vielä jäljellä. Kaikki propaganda viittaa siihen, että niihin hyökätään pian. Miljoonat ihmiset kärsivät, pakolaiskriisi pahenee.
Ihmettelen siis suuresti, ettei puolueet tai edes lehdistö kirjoita asiasta.

> Ehkäpä tarkoitus oli luoda sinne demokratioita?
Nita, uskotko todella tuollaiseen selitykseen? Huh!

Toimituksen poiminnat